majce kawasaki forum
+9
gloginjaR
frost
kawasaki men
zeemax
komarac
Vedran_ZG
Veky
klr
black dog
13 posters
:: KAWASAKI CROATI forum :: birtija
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: majce kawasaki forum
Može dvije xxlblaz je napisao/la:klr je napisao/la:za početak nije loše
kojih bi veličina bilo i koliko bi komad koštao? :afro:
e tisak kosta 8 kn veliki logo na leđima i mali naprjed na tu cjenu treba zaracunat jos i majce koje cjenom variraju tak da budemo vidli kolika bu cifra znal bum ovaj tjedan.
neka se svi koji su zainteresirani izjasne koji bi oni broj uzeli ja sam mislil od svakog broja uzet par komada
Šole- Novi član
- Broj postova : 24
Registration date : 23.10.2007
Kile je napisao/la:Bolje da se pretvoris u grlo da mozes puno pive popit kad dodes u dubravu,bez brige budi do sezone bude sve rijeseno moramo samo razradit izgled,ko se kuzi od ekipe u te foto shop doskocice nek se otvori tema sa predloscima pa cemo glasat,velim sponzorstvo bum ja probal rijesit barem vecinu pa da to zguramo prek zimeVeky je napisao/la:Pretvorio sam se u uho ....
Ajde ja ću na sebe uzeti Design..to čemo Danchica i ja rješiti....
Veky- Admin
- Broj postova : 1001
Registration date : 24.04.2007
Veky je napisao/la:Kile je napisao/la:Bolje da se pretvoris u grlo da mozes puno pive popit kad dodes u dubravu,bez brige budi do sezone bude sve rijeseno moramo samo razradit izgled,ko se kuzi od ekipe u te foto shop doskocice nek se otvori tema sa predloscima pa cemo glasat,velim sponzorstvo bum ja probal rijesit barem vecinu pa da to zguramo prek zimeVeky je napisao/la:Pretvorio sam se u uho ....
Ajde ja ću na sebe uzeti Design..to čemo Danchica i ja rješiti....
pozdrav ekipi ... majce u nabavi nebi smjele biti preko 15-17 kunica
Piko38- Novi član
- Broj postova : 8
Registration date : 22.11.2007
ajmo ljudi aktivirajmose oko tih majica jos malo ce prolece i susreti pa da imamo da ih nosimo sta smo se uspavali
kawasaki men- Mlađi član
- Broj postova : 89
Registration date : 09.10.2007
ima covjek pravo! ajde da to realiziramo. ako nist drugo, napravite logo i naljepnice one kaj idu na majice, pa s postom posaljete pa si mi moremo sami doma otisnuti sa peglom na kakvu god majicu ocemo. a mi vama novce postom posaljemo ili preko uplatnice. tak da ljudi vide na motoskupovima, uz to kaj nosimo i boje kluba, da imamo i od kawasaki foruma..a kasnije ako uspijete da napravimo i prisivke
susjed par kuca dalje od mene radi sve sa tim naljepnicama i more napraviti to za majice, al samo u jednoj boji
susjed par kuca dalje od mene radi sve sa tim naljepnicama i more napraviti to za majice, al samo u jednoj boji
Zagi_46- Moderator
- Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007
Ovak bez puno filozofiranja, i kompliciranja, 24.3 na rođendan foruma se planira forum susret, Blaž i ja budemo ispitali još do kraja situaciju u vezi svega toga, i tad se bude skupljala lova (tko hoće hoće i tko dođe)... majce se budu ili podjelile na idućem susretu, ili se bude već dogovorilo o gotovo...
Ko donese lovu i dobiti će majcu... jer pišem po stti put, SVE je na bazi dobre volje, ovo nije klub i nema prisila...
Ko donese lovu i dobiti će majcu... jer pišem po stti put, SVE je na bazi dobre volje, ovo nije klub i nema prisila...
Veky- Admin
- Broj postova : 1001
Registration date : 24.04.2007
e tak treba..ma kuzim da nije klub, sve mi je jasno..al bi bilo dobro da se malo reklamiramo i da ljudi vide da ima toga u hrvatskoj.
drago mi je da bude nekaj
drago mi je da bude nekaj
Zagi_46- Moderator
- Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007
Mudro zborišVeky je napisao/la:Ovak bez puno filozofiranja, i kompliciranja, 24.3 na rođendan foruma se planira forum susret, Blaž i ja budemo ispitali još do kraja situaciju u vezi svega toga, i tad se bude skupljala lova (tko hoće hoće i tko dođe)... majce se budu ili podjelile na idućem susretu, ili se bude već dogovorilo o gotovo...
Kile- forumsko piskaralo
- Broj postova : 166
Registration date : 22.10.2007
kako bi ja dosao do te majice poznato vam je da zivim u turi vojvodina samo na majicu stavite i internet adresu pa kada budemo te majice po susretima nosili bice jos clanova dosao bih ja do vas ali mi nije motor registrovan i jos je hladno da idem toliko kilometara a kada bude lepo vrema na leto skupite se svi sa foruma pa navratite do mene da organizujemo druzenje
kawasaki men- Mlađi član
- Broj postova : 89
Registration date : 09.10.2007
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» KAWASAKI FORUM di ste saznali da postoji
» kawasaki h2/750
» Kawasaki Z 500
» kawasaki en 450 bobbers
» kawasaki h2/750
» Kawasaki Z 500
» kawasaki en 450 bobbers