Dogovori za chat!
+4
zx-6r
Veky
Zagi_46
Vedran_ZG
8 posters
:: KAWASAKI CROATI forum :: birtija
Stranica 1 / 1.
Dogovori za chat!
Kao što se vidi, jedini koji redovito chataju su blaž i veky, a neki od nas kad uletavamo uglavnom ne dočekamo nikoga pa nemremo niti chat-at.
E sad, moj je prijedlog da se odredi neko vrijeme kad bi se otprilike svi mogli nać na chatu i zahebavat se, manje će bit zahebancije po temama.
Moj prijedlog je svaki dan u 12h i navečer u 20h, ako imate neki drugi prijedlog, dajte do sutra, pa da to dogovorimo!
P.S. Već mi je dosadilo čitat kaj blaž i veky kenjaju!
E sad, moj je prijedlog da se odredi neko vrijeme kad bi se otprilike svi mogli nać na chatu i zahebavat se, manje će bit zahebancije po temama.
Moj prijedlog je svaki dan u 12h i navečer u 20h, ako imate neki drugi prijedlog, dajte do sutra, pa da to dogovorimo!
P.S. Već mi je dosadilo čitat kaj blaž i veky kenjaju!
Vedran_ZG- Moderator
- Broj postova : 198
vozim : Z750 2006.
Registration date : 27.04.2007
Re: Dogovori za chat!
a da malo kasnije, tam negdje oko 21-22h?
p.s slazem se s tobom
p.s slazem se s tobom
Zagi_46- Moderator
- Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007
Može, al u to vrijeme gotovo nikad nisam doma!Zagi_46 je napisao/la:a da malo kasnije, tam negdje oko 21-22h?
p.s slazem se s tobom
Vedran_ZG- Moderator
I kak je prošlo..jubg.a ja sam imal obaveza a Blaž roka noćnu ..tak da jbg.a ...
Veky- Admin
- Broj postova : 1001
Registration date : 24.04.2007
tek se dogvaramo, pa da vidimo tko bi sve bio. meni nikak ne pase u 12 i 20, jer sam u to vrijeme u skoli, jedino svaki drugi tjedan u 20h
Zagi_46- Moderator
Meni se čini da će bit suđeno da blaž i veky koriste solo chat.
Vedran_ZG- Moderator
a da se dogovorimo, recimo, prek vikenda u jedno vrijeme kad svima pase?
Zagi_46- Moderator
Može, al negdje popodne, 5-6.Zagi_46 je napisao/la:a da se dogovorimo, recimo, prek vikenda u jedno vrijeme kad svima pase?
Vedran_ZG- Moderator
Vedran_ZG je napisao/la:Meni se čini da će bit suđeno da blaž i veky koriste solo chat.
ma neće... evo i ja ću uletit kad god vidim nekog
samo kaj je chat skroz dole ... treba odskrolat do dole
zx-6r- Moderator
- Broj postova : 349
vozim : fazer
Registration date : 28.10.2007
meni svejedno....
ovaj tjedan sam imala popodne skolu od 14 do 20 (al dok se ja dogegam do doma znaci do 21) prek vikenda...hmm....moze....sam recite koje vrijeme....
ovaj tjedan sam imala popodne skolu od 14 do 20 (al dok se ja dogegam do doma znaci do 21) prek vikenda...hmm....moze....sam recite koje vrijeme....
~dark angel~- forumsko piskaralo
- Broj postova : 107
Registration date : 25.04.2007
Ti nisi dobrodošla na chat jer bi se samo tukla i lupala po guzi...~dark angel~ je napisao/la:meni svejedno....
Vedran_ZG- Moderator
da! na chat su dobrodosli samo ozbiljni ljudi s kojima se moze o ozbiljnim temama razgovarati!
a moze, subota od 4-5-6, taman..onda bi svi bili doma, pa bi mogli malo popricati. a zx-6r, joj kaj te muci to skrolanje dole, a nije ti tesko subotom dole skrolati pod sank
a moze, subota od 4-5-6, taman..onda bi svi bili doma, pa bi mogli malo popricati. a zx-6r, joj kaj te muci to skrolanje dole, a nije ti tesko subotom dole skrolati pod sank
Zagi_46- Moderator
Zagi_46 je napisao/la:da! na chat su dobrodosli samo ozbiljni ljudi s kojima se moze o ozbiljnim temama razgovarati!
a ti si kao ozbiljan....da zicer....buhahahahahahaha.....
ozbiljnija sam ja s 16 i pol neg ti s 18....
sve prema zaslugama ...malička ...
Veky- Admin
Vidim ja da će bit šamaranja, ak vas dohvati na*ebali ste... Nadam se da mene neće!
Vedran_ZG- Moderator
Vedran_ZG je napisao/la:Ti nisi dobrodošla na chat jer bi se samo tukla i lupala po guzi...~dark angel~ je napisao/la:meni svejedno....
kaj ne....ja sam uvjek dobrodosla....hehe....
si vidla kak ONI tebe zafrkavaju, ajde daj jednom svakome preko koljena, vec dugo nisi
Zagi_46- Moderator
Zagi_46 je napisao/la:da! na chat su dobrodosli samo ozbiljni ljudi s kojima se moze o ozbiljnim temama razgovarati!
šank je svima nama jedno drago mjesto ,,, i skrolanje ispod šanka je sasvim prirodna stvar ...
kaj se mene tiče može subota oko 5 (prema pola 6)...
samo malo me strah da ne bi dobil preko koljena , ja sam uvijek bio dobar a znamo kaj dark angel radi s takvima
zx-6r- Moderator
dogovarate se za taj chat ko da razvijate neku ratnu strategiju za neznam kaj, a na kraju nebu ništ s toga kak je počelo ...
Pa evo ako bu vam trebalo društvo na chatu budem i ja došel, ali uglavnom prek vikenda jer sam od 7 do 4 u školi, a dok dođem doma je pol 6 pa onda više baš nemam volje za ništ, al uglavnom... prek vikenda skoro uvijek
Pa evo ako bu vam trebalo društvo na chatu budem i ja došel, ali uglavnom prek vikenda jer sam od 7 do 4 u školi, a dok dođem doma je pol 6 pa onda više baš nemam volje za ništ, al uglavnom... prek vikenda skoro uvijek
svaka nasa tema zavrsi na nekoj zafrkanici, a kaj sad, kad smo takvi
a kaj se tice strategije za chat, moramo se dobro organizirati, tak da svi dodju, da se kasnije netko ne zali da nije znal, moramo to razglasiti. moze, meni pase subotom i nedjeljom, jos sad dok je ovo zimsko vrijeme, vecinom sam doma vikendom. a kaj se tice preko tjedna, ja imam skolu i popodne i prijepodne, tak da me jedan tjedan nema od jutra do 14h, a drugi tjedan od 13-20h. a da ne racunam da se i u jedno vrijeme moram uciti.
da ne duljim, meni pase da se svi nadjemo od 16-18h svaku subotu na chatu, pa ako vama pase
(samo sutra nemrem..)
a i jos kaj se tice dark angela, ma sredit cemo i s njom nekaj da nam ne prijeti, ipak smo mi svi dobri posteni decki
a kaj se tice strategije za chat, moramo se dobro organizirati, tak da svi dodju, da se kasnije netko ne zali da nije znal, moramo to razglasiti. moze, meni pase subotom i nedjeljom, jos sad dok je ovo zimsko vrijeme, vecinom sam doma vikendom. a kaj se tice preko tjedna, ja imam skolu i popodne i prijepodne, tak da me jedan tjedan nema od jutra do 14h, a drugi tjedan od 13-20h. a da ne racunam da se i u jedno vrijeme moram uciti.
da ne duljim, meni pase da se svi nadjemo od 16-18h svaku subotu na chatu, pa ako vama pase
(samo sutra nemrem..)
a i jos kaj se tice dark angela, ma sredit cemo i s njom nekaj da nam ne prijeti, ipak smo mi svi dobri posteni decki
Zagi_46- Moderator
A kak se dogovorite tak nek vam bude, ali kaj onda se rađe dogovorimo i za nedjelju kad ti možeš, ako već nemožeš sutra... uglavnom...
meni pase, nema frke. al nemojte biti ovisni o meni, kak se drugi sloze, tak se budem prema vama prilagodil. ja sam samo predlozil, a kak vi ocete, samo da se najdemo jednom svi skupa..admin, kad tebi pase? isto u to vrijeme?
Zagi_46- Moderator
meni prek tjedna ne paše prije 6... a opet ne poslije 8-9 zadnje, a prek vikenda ne prije 6-7... uglavnom prek vikenda ja mogu kasnije tak oko 6... uglavnom kak se svi slože tak nek bude...
di ste nocne ptice opet vas nema
black dog- Admin
- Broj postova : 1356
vozim : kawasaki
blaz je napisao/la:di ste nocne ptice opet vas nema
evo nocne ptice su tu ... a di si ti ?
zx-6r- Moderator
Ja predlazem svaki dan od 12 do podne da se nademo mislim da su svi fraj to vrijeme
Kile- forumsko piskaralo
- Broj postova : 166
Registration date : 22.10.2007
Kile je napisao/la:Ja predlazem svaki dan od 12 do podne da se nademo mislim da su svi fraj to vrijeme
vidim da si i ti imal priliku testirati u kojem omjeru vina i kole je bambus najbolji...
a ove zimske noći ne treba čak ni led...
zx-6r- Moderator
Bogami sinoc i gadno je bilo moram ti priznatzx-6r je napisao/la:Kile je napisao/la:Ja predlazem svaki dan od 12 do podne da se nademo mislim da su svi fraj to vrijeme
vidim da si i ti imal priliku testirati u kojem omjeru vina i kole je bambus najbolji...
a ove zimske noći ne treba čak ni led...
Kile- forumsko piskaralo
- Broj postova : 166
Registration date : 22.10.2007
kaj sad nakraju....
kad je sastanak na chatu....hehehehe.....
kad je sastanak na chatu....hehehehe.....
Zna se kad noćni ftići operiraju ...
Veky- Admin
Vjerojatno sve po starom.... Nego kad će bit forum meeting? Neki roštilj, zahebancija, vožnjica i tak to...
Vedran_ZG- Moderator
Vedran_ZG je napisao/la:Vjerojatno sve po starom.... Nego kad će bit forum meeting? Neki roštilj, zahebancija, vožnjica i tak to...
navodno 24.3. ... na rođendan
a to je neradni dan (ponedjeljak,ali meni je plav na kalendaru znači ne radi se )
zx-6r- Moderator
bas ja to stel napisati/pitati. a mogli bi, zapravo, morali bi, a taj datum bude vec i toplo..ajde da se dogovorimo pa da proslavimo!!
Zagi_46- Moderator
PIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idemo tulumarit....
idemo tulumarit....
nebibilo lose zapaliti neki rostilj..i da, obavezno neka pifa
samo naci mjestogdje to napraviti, kod nekoga u vrtu ili?
Zagi_46- Moderator
Ima IncreDEBILe vikendicu, stane nas tamo dosta!Zagi_46 je napisao/la:nebibilo lose zapaliti neki rostilj..i da, obavezno neka pifa
Vedran_ZG- Moderator
nadam se da ima veliki parking ispred nje
Zagi_46- Moderator
:: KAWASAKI CROATI forum :: birtija
Stranica 1 / 1.