??sa kolko godina
4 posters
:: KAWASAKI CROATI forum :: birtija
Stranica 1 / 1.
??sa kolko godina
pitanje sa kolko ste godina isli prvi put na neki moto susret, di ste bili na susretu i dali vam se svidilo na susretu na kojemu ste bili. daali ste mozda nekog novog upoznali te noci .
black dog- Admin
- Broj postova : 1356
vozim : kawasaki
Registration date : 24.04.2007
Re: ??sa kolko godina
blaz je napisao/la:pitanje sa kolko ste godina isli prvi put na neki moto susret, di ste bili na susretu i dali vam se svidilo na susretu na kojemu ste bili. daali ste mozda nekog novog upoznali te noci .
21-22 godine,98.god.orašje i nova gradiška.bio samo preko dana (subota)
99. nova gradiška 3dana,
...
zeemax- Moderator
- Broj postova : 637
vozim : kawa gpz600r
Registration date : 16.08.2007
zeemax je napisao/la:blaz je napisao/la:pitanje sa kolko ste godina isli prvi put na neki moto susret, di ste bili na susretu i dali vam se svidilo na susretu na kojemu ste bili. daali ste mozda nekog novog upoznali te noci .
21-22 godine,98.god.orašje i nova gradiška.bio samo preko dana (subota)
99. nova gradiška 3dana,
...
orasje je sigurno osto u pamcenju.
black dog- Admin
svi su ostali u pamčenju...
zeemax- Moderator
sa nekih 6-7 godina sa tatom. to je bil roosters meting, zapravo, jos u suradnji sa monstersima iz bukovca. eh..to su onda bili susreti. gobac sviral u prikolici od slepera, skidal se, niko nije nikoga zahebaval radi prsluka, opake masine su se vozile. organizatorima je bilo drago da si dosel sa ili bez motora, nije ti niko nist sral ak nemas narukvicu. danas cak i motoriste prekopavaju da nebi kaj unjeli. cak su i policajci na motoru sudjelovali na moto igri. svi smo se smijali doks u promasili alku, al i svi pjeskali dok je policajac moral eksati pivo. sjecam se da smo jedne godine spavali u vikendici, 100m od kampa. i bas je na tv bil film "Beyond the law". Odonda sam htio taj film nabaviti, i nabavil ga prosle godine. jedan od najboljih ikad. moja preporuka. odonda svake godine, soderica pod obavezno, a ako se ima vremena i svi okolni. tek sam od 15 poceo sam ici na susrete.
Zagi_46- Moderator
- Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007
ako su moje računice točne,nisam se sad baš nešto naprezao,ti sad voziš pilu kakve su se onda vozile ili se varam
zeemax- Moderator
Zagi_46 je napisao/la:sa nekih 6-7 godina sa tatom. to je bil roosters meting, zapravo, jos u suradnji sa monstersima iz bukovca. eh..to su onda bili susreti. gobac sviral u prikolici od slepera, skidal se, niko nije nikoga zahebaval radi prsluka, opake masine su se vozile. organizatorima je bilo drago da si dosel sa ili bez motora, nije ti niko nist sral ak nemas narukvicu. danas cak i motoriste prekopavaju da nebi kaj unjeli. cak su i policajci na motoru sudjelovali na moto igri. svi smo se smijali doks u promasili alku, al i svi pjeskali dok je policajac moral eksati pivo. sjecam se da smo jedne godine spavali u vikendici, 100m od kampa. i bas je na tv bil film "Beyond the law". Odonda sam htio taj film nabaviti, i nabavil ga prosle godine. jedan od najboljih ikad. moja preporuka. odonda svake godine, soderica pod obavezno, a ako se ima vremena i svi okolni. tek sam od 15 poceo sam ici na susrete.
neki i danas jos tak funkcijoniraju samo je dosta klubova pojela koercijala i zelja za sto vecom zaradom.
black dog- Admin
slažem se
žalosno je to što komercijaliziraju moto susrete i od toga prave koncerte.
a onda naplačuju bezobrazno visok upad svima,pa i motoristima i njihovim suvozačima
pretresanje na ulazu i ultra skupa klopa i cuga unutra su također sramota
malo je onih pravih moto susreta,kojima je svrha druženje motorista i razmjena iskustava,žalosno
žalosno je to što komercijaliziraju moto susrete i od toga prave koncerte.
a onda naplačuju bezobrazno visok upad svima,pa i motoristima i njihovim suvozačima
pretresanje na ulazu i ultra skupa klopa i cuga unutra su također sramota
malo je onih pravih moto susreta,kojima je svrha druženje motorista i razmjena iskustava,žalosno
zeemax- Moderator
zeemax je napisao/la:ako su moje računice točne,nisam se sad baš nešto naprezao,ti sad voziš pilu kakve su se onda vozile ili se varam
tu negdje, kao moj i tvoj. bilo je vise toga na motoru home made jer puno djelova nije bilo za kupiti, vizir i to...
trebalo bi nabaviti neke najjeftiniji bendove ili da badava sviraju, staviti da sviraju, cuga jeftina, i nek dodje ko zeli. civili nebudu puno dosli jer budu vidli da nije neka velika manifestacija, a motoristi se budu super zabavili za nikave pare.
Zagi_46- Moderator
- Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007
ja sam reko da vise nebum iso na susrete di sviraju poznati bendovi jer se na takvima uvjek skupi brdo ekipe iz sela koja dodu pogledat sta se dogada, a da ne govorimo o tome sta su u vinici na susret dofurali pevaljku.
black dog- Admin
blaz je napisao/la:ja sam reko da vise nebum iso na susrete di sviraju poznati bendovi jer se na takvima uvjek skupi brdo ekipe iz sela koja dodu pogledat sta se dogada, a da ne govorimo o tome sta su u vinici na susret dofurali pevaljku.
ozbiljno ?
zx-6r- Moderator
- Broj postova : 349
vozim : fazer
Registration date : 28.10.2007
zx-6r je napisao/la:blaz je napisao/la:ja sam reko da vise nebum iso na susrete di sviraju poznati bendovi jer se na takvima uvjek skupi brdo ekipe iz sela koja dodu pogledat sta se dogada, a da ne govorimo o tome sta su u vinici na susret dofurali pevaljku.
ozbiljno ?
naj ozbiljnije.
black dog- Admin
jel makar bila dobra i u pjesmi kao u veličini poprsja,meni pašu narodne
a u SB hrpa bogatuna,koja ima motore samo za "hvatanje maloljetnica" -što bi moj djed stari bajker rekao,dovela Hladno Pivo i zaštitare koji brane unos
a pivo u kampu skupo i,čak i meni koji nisam neki pivopija,razvodnjeno
upad deratorski 50kn subota,a 60 petak i subota
sramota
sreća ekipa je bila dobra i "smekšao" sam zaštitare
a u SB hrpa bogatuna,koja ima motore samo za "hvatanje maloljetnica" -što bi moj djed stari bajker rekao,dovela Hladno Pivo i zaštitare koji brane unos
a pivo u kampu skupo i,čak i meni koji nisam neki pivopija,razvodnjeno
upad deratorski 50kn subota,a 60 petak i subota
sramota
sreća ekipa je bila dobra i "smekšao" sam zaštitare
zeemax- Moderator
:: KAWASAKI CROATI forum :: birtija
Stranica 1 / 1.