Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

??sa kolko godina

4 posters

Go down

??sa kolko godina Empty ??sa kolko godina

Postaj  black dog čet ruj 18, 2008 11:21 pm

pitanje sa kolko ste godina isli prvi put na neki moto susret, di ste bili na susretu i dali vam se svidilo na susretu na kojemu ste bili. daali ste mozda nekog novog upoznali te noci . boca
black dog
black dog
Admin
Admin

Broj postova : 1356
vozim : kawasaki
Registration date : 24.04.2007

[Vrh] Go down

??sa kolko godina Empty Re: ??sa kolko godina

Postaj  zeemax pet ruj 19, 2008 2:03 am

blaz je napisao/la:pitanje sa kolko ste godina isli prvi put na neki moto susret, di ste bili na susretu i dali vam se svidilo na susretu na kojemu ste bili. daali ste mozda nekog novog upoznali te noci . boca

21-22 godine,98.god.orašje i nova gradiška.bio samo preko dana (subota)
99. nova gradiška 3dana,
...
zeemax
zeemax
Moderator
Moderator

Broj postova : 637
vozim : kawa gpz600r
Registration date : 16.08.2007

[Vrh] Go down

Postaj  black dog sri lis 22, 2008 11:13 pm

zeemax je napisao/la:
blaz je napisao/la:pitanje sa kolko ste godina isli prvi put na neki moto susret, di ste bili na susretu i dali vam se svidilo na susretu na kojemu ste bili. daali ste mozda nekog novog upoznali te noci . boca

21-22 godine,98.god.orašje i nova gradiška.bio samo preko dana (subota)
99. nova gradiška 3dana,
...

orasje je sigurno osto u pamcenju.
black dog
black dog
Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zeemax sri lis 29, 2008 9:21 am

svi su ostali u pamčenju...
zeemax
zeemax
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj  Zagi_46 čet lis 30, 2008 11:57 am

sa nekih 6-7 godina sa tatom. to je bil roosters meting, zapravo, jos u suradnji sa monstersima iz bukovca. eh..to su onda bili susreti. gobac sviral u prikolici od slepera, skidal se, niko nije nikoga zahebaval radi prsluka, opake masine su se vozile. organizatorima je bilo drago da si dosel sa ili bez motora, nije ti niko nist sral ak nemas narukvicu. danas cak i motoriste prekopavaju da nebi kaj unjeli. cak su i policajci na motoru sudjelovali na moto igri. svi smo se smijali doks u promasili alku, al i svi pjeskali dok je policajac moral eksati pivo. sjecam se da smo jedne godine spavali u vikendici, 100m od kampa. i bas je na tv bil film "Beyond the law". Odonda sam htio taj film nabaviti, i nabavil ga prosle godine. jedan od najboljih ikad. moja preporuka. odonda svake godine, soderica pod obavezno, a ako se ima vremena i svi okolni. tek sam od 15 poceo sam ici na susrete.
Zagi_46
Zagi_46
Moderator
Moderator

Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007

[Vrh] Go down

Postaj  zeemax pet lis 31, 2008 10:22 pm

ako su moje računice točne,nisam se sad baš nešto naprezao,ti sad voziš pilu kakve su se onda vozile ili se varam Exclamation Question
zeemax
zeemax
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj  black dog sub stu 01, 2008 4:58 am

Zagi_46 je napisao/la:sa nekih 6-7 godina sa tatom. to je bil roosters meting, zapravo, jos u suradnji sa monstersima iz bukovca. eh..to su onda bili susreti. gobac sviral u prikolici od slepera, skidal se, niko nije nikoga zahebaval radi prsluka, opake masine su se vozile. organizatorima je bilo drago da si dosel sa ili bez motora, nije ti niko nist sral ak nemas narukvicu. danas cak i motoriste prekopavaju da nebi kaj unjeli. cak su i policajci na motoru sudjelovali na moto igri. svi smo se smijali doks u promasili alku, al i svi pjeskali dok je policajac moral eksati pivo. sjecam se da smo jedne godine spavali u vikendici, 100m od kampa. i bas je na tv bil film "Beyond the law". Odonda sam htio taj film nabaviti, i nabavil ga prosle godine. jedan od najboljih ikad. moja preporuka. odonda svake godine, soderica pod obavezno, a ako se ima vremena i svi okolni. tek sam od 15 poceo sam ici na susrete.

neki i danas jos tak funkcijoniraju samo je dosta klubova pojela koercijala i zelja za sto vecom zaradom.
black dog
black dog
Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zeemax sub stu 01, 2008 9:30 am

slažem se Exclamation
žalosno je to što komercijaliziraju moto susrete i od toga prave koncerte.
a onda naplačuju bezobrazno visok upad svima,pa i motoristima i njihovim suvozačima Exclamation
pretresanje na ulazu i ultra skupa klopa i cuga unutra su također sramota Exclamation
malo je onih pravih moto susreta,kojima je svrha druženje motorista i razmjena iskustava,žalosno Exclamation
zeemax
zeemax
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj  Zagi_46 sub stu 01, 2008 10:44 am

zeemax je napisao/la:ako su moje računice točne,nisam se sad baš nešto naprezao,ti sad voziš pilu kakve su se onda vozile ili se varam Exclamation Question

tu negdje, kao moj i tvoj. bilo je vise toga na motoru home made jer puno djelova nije bilo za kupiti, vizir i to...

trebalo bi nabaviti neke najjeftiniji bendove ili da badava sviraju, staviti da sviraju, cuga jeftina, i nek dodje ko zeli. civili nebudu puno dosli jer budu vidli da nije neka velika manifestacija, a motoristi se budu super zabavili za nikave pare.
Zagi_46
Zagi_46
Moderator
Moderator

Broj postova : 1155
vozim : Ducati
Registration date : 17.08.2007

[Vrh] Go down

Postaj  black dog sub stu 01, 2008 3:23 pm

ja sam reko da vise nebum iso na susrete di sviraju poznati bendovi jer se na takvima uvjek skupi brdo ekipe iz sela koja dodu pogledat sta se dogada, a da ne govorimo o tome sta su u vinici na susret dofurali pevaljku.
black dog
black dog
Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zx-6r sub stu 01, 2008 9:12 pm

blaz je napisao/la:ja sam reko da vise nebum iso na susrete di sviraju poznati bendovi jer se na takvima uvjek skupi brdo ekipe iz sela koja dodu pogledat sta se dogada, a da ne govorimo o tome sta su u vinici na susret dofurali pevaljku.

ozbiljno ? looool lool lool
zx-6r
zx-6r
Moderator
Moderator

Broj postova : 349
vozim : fazer
Registration date : 28.10.2007

[Vrh] Go down

Postaj  black dog sub stu 01, 2008 9:17 pm

zx-6r je napisao/la:
blaz je napisao/la:ja sam reko da vise nebum iso na susrete di sviraju poznati bendovi jer se na takvima uvjek skupi brdo ekipe iz sela koja dodu pogledat sta se dogada, a da ne govorimo o tome sta su u vinici na susret dofurali pevaljku.

ozbiljno ? looool lool lool

naj ozbiljnije.
black dog
black dog
Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zeemax ned stu 02, 2008 1:30 am

jel makar bila dobra i u pjesmi kao u veličini poprsja,meni pašu narodne Question Exclamation Question

a u SB hrpa bogatuna,koja ima motore samo za "hvatanje maloljetnica" -što bi moj djed stari bajker rekao,dovela Hladno Pivo i zaštitare koji brane unos Exclamation
a pivo u kampu skupo i,čak i meni koji nisam neki pivopija,razvodnjeno Exclamation drink
upad deratorski 50kn subota,a 60 petak i subota Exclamation
sramota Exclamation
sreća ekipa je bila dobra i "smekšao" sam zaštitare Exclamation pijemo
zeemax
zeemax
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down